jag längtar efter

mer energi
nya kläder
mina syskon


trötttrötttrötttrötttrötttrötttrötttrött

Herreguud vad jag är trött. Detta har jag gjort idag;
  • skola, 09-35-16.00
  • hängt med ellen
  • sovit 1h nu på kvällsidan
  • gjort undan lite skolarbete
Och nu skulle jag kunna sova igen, fast ska inte riktigt ännu. Imorgon väntar skola och sjukhus!

nypiercad

Tjaaaaa
Skola idag från 8-16, gick ovanligt snabbt. Vi var mest i salongen och utförde praktiskt arbete. Efter skolan gick jag med två klasskompisar ner till stan och in på Wickströms för att pierca öronbrosket. Spontant men jag är nöjd :)
Planen för kvällen är att bara vara hemma och ta det lugnt. Känner att min kropp behöver vila så ska låta den göra det. Kanske slänger upp ett inlägg ikväll om jag orkar!

jag tycker om er!

Senaste dygnet har jag spenderat hos Malin med fina vänner. Riktigt bra har det varit och behövligt. Och kom hem därifrån för en stund sedan och ska nu slappa vid datorn en stund för att sedan fara iväg på bio med mamma!
Förresten så ber om jag ursäkt för att jag ej uppdaterat på några dagar. Ska försöka så mycket jag hinner/orkar.
pusssss

det är bara att resa sig upp igen

Dagen har inte bara varit dålig. Skolan var riktigt bra. Hur kan det inte bli det med min klasskompisar och lärare? Att spender tre år med dem kommer inte bli fel alls. Och efter skolan var jag då till sjukhuset och sedan var jag till thairestaurang med pappa och Bibbi. Det satt bra i magen. Nu ska jag gå ner, laga åt mig ordentligt kvällsmål och sedan vila i sängen framför datorn. Imorgon ska jag för första gången testa på en skoldag från 8-16.......
Hörs efter det imorgon, om jag överlevt

you try to be proud of who you are but still you got to let those teardrops fall

Återigen har jag fått ett papper. Ett papper där det står skrivet att "p.g.a sin restriktiva anorexi kan Janina inte delta i fysiskt belastande aktiviteter". Alltså får jag fortsättningsvis inte delta på skolgymnastiken.
Det är snart tre år sedan jag fick första pappret om detta, och det har aldrig släppt. Ingen fysisk aktivitet förutom någon promenad och en cykeltur får jag göra. Eller jag har eget ansvar, men jag förstört ännu mer för mig själv om jag börjar utöva mer fysiskt. Blir så trött på detta, hade önskat att jag nu (för första gången på flera år) skulle kunna vara som de andra, få vara med och göra allt (eller det mesta) som de gör. Men nej. Och vems fel är det? Endast mitt eget.

Så detta var en del av av jag möttes av på sjukhuset idag, plus en massa mer. Som "det syns att du är sjuk, om det inte vore anorexi du hade så skulle man lika bra kunna tro att det är cancer". Och vikten hade gått ner. Och svaren från benskörhetsmätningen var bara jobbigt att höra. Men sanningen är väl ändå bra att höra. Även om jag gärna skulle blunda för den ibland. Vill inte veta hur mycket skada jag gjort min kropp. Och att allting handlar om att jag strävat efter ett visst mål, en specifikt tal som ändå alltid kom att ändras när de uppnåddes. Jävla skit anorexi.

klippningskammar, tuperingskammar, utredningskammar, permanentkammar, vågkammar, pinnkammar

Rubriken blev ett litet plock på vad vi gått igenom i skolan idag. Var i skolan från 10-15.30 idag och efter det har jag bara varit hemma, tagit mig en dusch och tittat på gossip girl. Nu ska jag med mamma och handla, tänker bestämt tigga till mig lite godis. Hihi

jag skulle inte ens vara hälften, utan det jag gör

Känner mig förbannat pepp nu på tre år av frisörstudier! Första dagen gick smärtfritt och det känns riktigt bra. Slutade vid ett och gick hem. Har ätit och slängt på mig mjukiskläderna igen. En trogen tradition när man bara är hemma som nog aldrig kommer släppa. Tänker nu bara chilla en timme och sedan fara iväg en stund.

nu lämnar vi allt som varit bakom oss, sätter fokus på nya mål

HEJ, det var ett tag sedan jag skrev någonting här. Men det har jag tänkt att det ska bli ändring på. Sist jag skrev är ju ett bra tag sedan så sedan dess har jag hunnit jobba klart, ha en vecka ledigt, hängt med världens bästa vänner och varit en tur till stockholm!
Igårkväll var jag med två fina vänner, köpte godis och satte oss vid hamnen tills en svanfamilj skrämde bort oss. Och idag är det chill dag med stora bokstäver, för imorgon börjar jag nämligen skolan igen. Känns konstigt att sommarlovet är över och att man återigen ska infinna sig i en skolbänk. Men förhoppningsvis blir detta riktigt bra eftersom jag börjar plugga till frisör!!

Nejnu tror jag bestämt att jag ska slänga mig på soffan och nörda några avsnitt Gossip girl.

RSS 2.0