b-day

Jag blir alltid som ett litet barn när jag fyller år. Kan knappt sova, vill veta vad som väntas i present och räknar dagarna (t.o.m timmar!) före jag kan säga att jag är ett år äldre. Just nu är det 90 minuter kvar tills jag är precis 16.
Jag ville berätta för er att jag lever och mår (för det mesta) riktigt bra! Har tänkt flera gånger att återuppta bloggandet seriöst men har inte haft energi till det. Men jag lovar; snart, när jag har energi och inspiration då kommer jag tillbaka hit.
En sak till: jag är så enormt jävla glad över att jag har så otroligt fina vänner. Att veta att jag har er vid min sida betyder allt! Och att ni orkat med mig fast jag var/är helt knäpp i huvudet och varit inlagd så har ni ändå alltid stått där jag återvänt. Ni vet vilka ni är, och jag älskar er så otroligt mycket!! PUSSSSS

nu har jag seriöst bestämt mig för att bli frisk. denna gång är det inte någon "halvhjärtat" beslut utan nu är det verkligen ALL IN mot att bli frisk. JAG SKA LEVA I ETT LIV, INTE I ETT KRIG!

RSS 2.0