och hela världen är min

Hej, jag lever, njuter och mår bra. Två veckor kvar på jobbet och sedan en vecka ledigt innan skolan börjar. Igår drog Rockoff festivalen igång här i Mariehamn så nu blir det sena kvällar med de bästa! härligt


jag är glad. jag jobbar. jag börjar bli nöjd med mig själv. jag äter. jag har (efter imorgon) klarat av fyra veckor på jobbet och har fyra veckor kvar. jag fyndade ett par acne jeans idag. imorgon ska jag hänga med lite vänner. på lördag far jag till stugan och latar mig. på måndag ska jag till sjukhuset och berätta hur bra jag mår. och jag älskar känslan av att det är jag som som styr mitt liv!

här har jag längtat bort här har jag känt mig fri här har jag blickat framåt men ofta tittat ner

Veckorna bara försvinner iväg och den enda jag hinner med i princip är jobb. Men jag ska inte klaga, första lönen klirrade fint på kontot och jag gillar arbetet, främst tack vare mina härliga kollegor!
Så på jobb spenderar jag alla mina vardagar från 7-16, med undantag för fredagar då vi slutar 14:15. Och så mycket mer har jag inte riktigt hunnit med. Speciellt inte när man har en pollenallergi som tar på krafterna.
Men idag är det fredag och jobbveckan nr 3 är avklarad så nu ska jag njuta av helg. Ikväll tar jag det bara lugnt och imorgon väntar middag med mina favoriter!
RSS 2.0